ταξιτζίδες και καμπαρετζίδες γλυκιά μου….

Αυτή τη βδομάδα συντάραξαν δύο αρθρα!

οι ταξιτζίδες θέλουν προστασία και απειλούν να κουβαλούν όπλα κάτω απο τις μαξιλάρες!

οι καμπαρετζίδες απειλούν να βγούν στους δρόμους γιατι δεν μπορούν να προσλαμβάνουν οποιαδήποτε μη καλιτέχνιδα για καλιτέχνιδα!

που πάμε;

αν και δείχνω συμπάθεια στους ταξιτζίδες, ειναι πιο καλτ και πιο συμπαθητικοί και ναι αν εξαιρέσεις το αίτημά τους για την ζώνη ασφαλείας δεν θα ήταν άσχημα να έχουν τζάμι και προστασία, αυτό μπορεί να περιόριζε και τους μερικούς, λίγους ταξιτζίδες που θέλουν να κάνουν κάποια “επιθετική” κίνηση σε πελάτη…. μπορεί και όχι γιατι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έυκολα. …

όμως στους καμπαρετζίδες δεν μπορώ να δείξω καμία συμπάθεια. πρώτον οι ατάλαντες καλιτέχνιδες προσλαμβάνονται γιατι απλά δεν πουλούν την τέχνη για την οποία ήρθαν αλλά άλλη τέχνη η οποία θα πρέπει να εξαλειφθεί, με αυτή τη μορφή (όχι πως δεν σέβομαι τις πουτάνες αλλά είμαι σίγουρη πως κι αυτές θα ήθελαν να δούν τα καμπαρέ να κλείνουν αφού τους τρώνε την πελατεία) και επίσης τα καμπαρέ δεν επιτρέπουν την τέχνη του σκυλάδικου να εξεληχθεί και να ανθήσει στην κύπρο! γιατί να πιεστεί κάποια κοπέλα να γίνει σκυλού, ένας κωλομπαράς να γίνει σκυλάς και να διασκεδάζει αφού όλοι έχουν την έυκολη λύση του καμπαρέ, έλα δες ψώνισε?

οπότε στο όνομα της τέχνης λέω να μην τους δωθεί άδεια να μετατραπούν σε σκυλάδικα με λαιβ μουσική, να ακούσουμε λίγο κακο cover του τερζή, μπορεί να βγεί και κανένας νέος με δικά του τραγούδια!

για την τέχνη λοιπόν!

τα αρθράκια είναι

http://www.politis.com.cy/cgibin/hweb?-A=851230&-V=articles

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=850696&-V=archive&-w=ΤΑΞΙ@&-P

Advertisements

3 thoughts on “ταξιτζίδες και καμπαρετζίδες γλυκιά μου….”

 1. δηλαδη εισαι οπαδος της ομοιοπαθητικής, πολέμησε ένα κακό με τον εαυτό του
  χα χα χα

 2. Νομίζω πως το κακό δεν αντιμετωπίζεται γενικά με κανένα νόμο. Αφού όλοι ξέρουν τί είναι οι καλλιτέχνιδες! μάλιστα μου είπε ένας φίλος ότι απαγορεύεται να εργοδοτούνται κύπριες ως καλλιτέχνιδες! πώς σου φαίνεται αυτό;
  οπότε ότι και να γίνει θα υπάρχουν, ότι και να γίνει θα συνεχίσουν. ε έλπιζα να το δεί κανένας κωλομπαράς και να του δώσω καμία ιδέα. 🙂
  δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Χριστάκη (όχι Χρίστο, όχι κύριε Χρίστο αλλά Χριστάκη!) ένα κόμμάτι του υποκόσμου που είχαμε πάει σε ένα σκυλάδικο στην ελλάδα ο οποίος μας άνοιξε 4 σαμπάνιες γιατι εκτυμήσαμε την τέχνη του!
  πώς να γίνει εδώ στην κύπρο αυτό; δεν νόμίζω καμία καλλιτέχνιδα να εκτιμήσει το ότι θα πάμε να την δούμε…:)

 3. Τα δυο άρθρα μου προκαλούν δάκρυα! Πρώτα απο γέλιο και μετα απο συγκίνηση και περηφάνια που υπάρχουν στην Κύπρό τόσο μαχητικές ομάδες, πρόθυμες να τα δώσουν όλα για όλα για τα (α)δίκια τους!! Ταυτόχρονα, οι δύο αυτές ομάδες καταφέρνουν να παραμείνουν ψηλά στην κλίμακα του cultishness και του dodgyness… Τέλειώνοντας, ξωτικούλι σε συγχαίρω για τις ευγενείς σου απόψεις/ εισηγήσεις…. Ναί γιέ μου, σκυλάδικα!!! Και στο τέλος τέλος, γιατί η παρακμή να είναι μόνο αντρικό προνόμιο, έν εκατάλαβα……?!?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s