ας μιλήσουμε για εκτρώσεις

παμε ξανά απο την αρχή, μετά απο τόσο καιρό που έχω να γράψω για τον κόσμο μου.

και να τί μου ξύπνησε την επιθυμία:

σήμερα 11/9/2008 έγινε πρώτη φορά (ή πρώτη φορά το είδα) αναφορά στις εκτρώσεις και στους λόγους που τις οδηγούν. φυσικά οι λόγοι που αναφέρονται στο άρθρο του πολίτη είναι οι “γεννετικές προδιαθέσεις” του μωρού, ότι δηλαδή θα γεννηθεί με προδιάθεση για κάποια ασθένεια όπως το αλτσχάιμερ στα 70!!

φυσικά ποιός θα πεί ότι αυτό ειναι απλά η δικαιολογία και το κουκούλωμα των εκτρώσεων αφού στην πλειοψηφία τους γίνονται επειδή η κοπέλα μένει κατα λάθος έγκυος, γιατι τώρα ναι έχουμε προγαμιαίες σχέσεις και το ευχαριστιώμαστε, και, ε, γίνονται και λάθη…

το άρθρο με έκανε να νοιώσω 100 χρόνια πίσω που μου έλεγε η γιαγιά μου ότι άφηναν τους άντρες να τους κοιτούν, 70 χρόνια που τους έπιαναν το χέρι και παρόλο που πέρασαν 2 σεξουαλικές απελευθερώσεις, η γυναίκα είναι χειραφετημένη κι άρα πρέπει να έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός της, εδώ δεν υπάρχει κάν κάποιος που να το προκαλέσει!

οπότε ας μην κριβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας οι εκτρώσεις δεν είναι γιατί φοβούνται τις προδιαθέσεις, γίνεται απλά επειδή δεν θέλουν το παιδί, δεν είναι έτοιμοι και έχουν την επιλογή να μην το έχουν και καλά κάνουν.

γιατι καλύτερα ποτέ γονιός παρά προβληματικοί γονείς γιατι τους επιβλήθηκε ένα παιδί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s